Ejen Hartanah Putrajaya, Cyberjaya, Perak, Bangi, Dengkil & Kajang

Avengers Team

Team Perunding Hartanah

Dzulkarnain

Perunding Hartanah bernaung di bawah IQI Realty Sdn Bhd, Putrajaya. Kawasan fokus adalah di Kuala Lumpur, Country Height, Cyberjaya dan Putrajaya. 

Mun'im

Perunding Hartanah bernaung di bawah IQI Realty Sdn Bhd, Putrajaya. Kawasan fokus adalah di Bangi, Dengkil, Jenderam, Cyberjaya dan Putrajaya.

Lidya

Perunding Hartanah bernaung di bawah IQI Realty Sdn Bhd, Putrajaya. Kawasan fokus adalah di Setia Alam, Shah Alam, Cyberjaya, Petaling Jaya dan Putrajaya.

Azizul

Perunding Hartanah bernaung di bawah IQI Realty Sdn Bhd, Putrajaya. Kawasan fokus adalah di Bandar Saujana Putra, Putrajaya, Cyberjaya, Sepang dan Dengkil

Izzati

Perunding Hartanah bernaung di bawah IQI Realty Sdn Bhd, Putrajaya. Kawasan fokus adalah di Bangi, Putrajaya, Cyberjaya, Kajang dan Dengkil.

Nashad

Perunding Hartanah bernaung di bawah IQI Realty Sdn Bhd, Putrajaya. Kawasan fokus adalah di Sepang, Dengkil, Salak Tinggi, Cyberjaya, Putrajaya.

Rosminah

Perunding Hartanah bernaung di bawah IQI Realty Sdn Bhd, Putrajaya. Kawasan fokus adalah di Bangi, Bukit Mahkota, Bandar Seri Putra, Cyberyjaya dan Putrajaya.

Jasny

Perunding Hartanah bernaung di bawah IQI Realty Sdn Bhd, Putrajaya. Kawasan fokus adalah di Kajang, Bangi, Balakong, Cheras, Semenyih dan Putrajaya,

Scroll to Top