Ejen Hartanah Putrajaya, Cyberjaya, Perak, Bangi, Dengkil & Kajang

Renovate & Repair

Saya Bantu Tingkatkan Nilai Hartanah Anda Dengan Betul, Kemas, & Menarik

Tips Tingkatkan Nilai Hartanah

Bagi pemilik hartanah, sentiasa terdapat keinginan untuk meningkatkan nilai harta mereka. Salah satu cara yang berkesan untuk mencapai matlamat ini adalah melalui proses renovasi dan pembaharuan. Dengan merancang dengan bijak, pemilik hartanah dapat meningkatkan nilai hartanah mereka serta memberikan keselesaan dan kefungsian yang lebih baik. Berikut adalah beberapa tips penting untuk meningkatkan nilai hartanah melalui renovasi dan pembaharuan.

  • Memperbaiki kerosakan-kerosakan seperti paip bocordinding rosak  atau masalah pendawaian rumah boleh menarik potensi pembeli untuk membeli rumah. Kebanyakkan pembeli sudah mengeluarkan modal 10% deposit untuk membeli rumah dan selalunya mereka akan mencari rumah yang elok dan bebas daripada kerosakan.
  • Kebanyakan penjual rumah sanggup untuk melabur sedikit modal untuk mengecat semula rumah yang ingin dijual  supaya rumah dapat dijual dengan cepat.
  •  Kebanyakan pembeli akan menawarkan harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran sekiranya pembeli mengutarakan kerosakan-kerosakan rumah yang ada. 
  • Oleh itu dengan memperbaiki kerosakan-kerosakan hartanah tersebut, anda akan dapat menjual hartanah dengan nilai yang lebih baik sekaligus memaksimum harga jualan hartanah anda

Nak Renovate @ Repair Rumah?

Saya akan bantu anda dalam memberi konsultasi dalam menjual rumah anda dengan cara terbaik.

Sekiranya perlu, saya akan memberi bantuan tambahan dalam mencari kontraktor dengan harga berpatutan untuk memperbaiki kerosakan-kerosakan rumah anda.

Antara Projek Renovate & Repair Yang Telah Saya Bantu

Ingin memperbaiki kerosakan hartanah anda? Biar saya Bantu.

Scroll to Top