Ejen Hartanah Putrajaya, Cyberjaya, Perak, Bangi, Dengkil & Kajang

Renovate & Repair

Tip Tingkatkan NILAI Hartanah Anda!!

5/5
  • Memperbaiki kerosakan-kerosakan seperti paip bocor, dinding rosak  atau masalah pendawaian rumah boleh menarik potensi pembeli untuk membeli rumah. Kebanyakkan pembeli sudah mengeluarkan modal 10% deposit untuk membeli rumah dan selalunya mereka akan mencari rumah yang elok dan bebas daripada kerosakan.
  • Kebanyakan penjual rumah sanggup untuk melabur sedikit modal untuk mengecat semula rumah yang ingin dijual  supaya rumah dapat dijual dengan cepat.
  •  Kebanyakan pembeli akan menawarkan harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran sekiranya pembeli mengutarakan kerosakan-kerosakan rumah yang ada. 
  • Oleh itu dengan memperbaiki kerosakan-kerosakan hartanah tersebut, anda akan dapat menjual hartanah dengan nilai yang lebih baik sekaligus memaksimum harga jualan hartanah anda.

Mencari kontraktor untuk memperbaiki rumah?

Saya akan bantu anda dalam memberi konsultasi dalam menjual rumah anda dengan cara terbaik. Sekiranya perlu, saya akan memberi bantuan tambahan dalam mencari kontraktor dengan harga berpatutan untuk memperbaiki kerosakan-kerosakan rumah anda.  

Contoh rumah yang telah diperbaiki

Berminat memperbaiki kerosakan hartanah anda
Sila Tekan Button di bawah

"Biar Teman Pening Kepala, Asalkan Mike Tenang Sentiasa"

Scroll to Top